top of page
Zoeken
  • PR

Filmagenda: Nieuwe voorstellingen

Bijgewerkt op: 3 jun.

Mis het niet!


Hallo ODA-fans!

We zijn opnieuw onderweg naar een nieuwe periode vol filmavonturen! Met vele voorstellingen achter de rug en meer dan 5000 bezoekers die met ons deze unieke filmervaring hebben gedeeld, is het tijd om vooruit te kijken naar wat er nog komen gaat!

 

Aankomende Voorstellingen

Bereid je voor, want we hebben een reeks spannende voorstellingen op de agenda staan:


  • De Meander in Sint-Michielsgestel: 11 juni

  • De Pul in Uden: 19 juni

  • Dommelhuis in Son en Breugel: 22 juni

  • 't Teaterke in Best: 5 juli


Meer locaties volgen!

 

Voor tickets en meer informatie over onze aankomende evenementen, bezoek onze website: www.odafilm.nl/tickets

 

 Zorg ervoor dat je de data in je agenda zet en houd onze website in de gaten, want de tickets gaan snel!
Samen Succes Vieren:

Een Bijzondere Filmervaring


Het maken van onze film leverde niet alleen een prachtig eindresultaat op, maar bracht ook een bijzondere groep mensen samen.


Deze ervaring heeft ons samengesmeed tot een hechte club die zeker nog van zich zal laten horen. Om iedereen te bedanken voor de geweldige prestatie, gingen we vorige maand samen uit eten bij de Gouden Leeuw. Het was een geslaagde avond vol gezelligheid en terugblikken op ons succes. Gelukkig werd er een mooie groepsfoto gemaakt als blijvende herinnering aan deze speciale avond.

We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en nieuwe successen. De avond was een viering van wat we hebben bereikt en een voorproefje van wat nog komt.Goede Doelen Week Successen

Een geweldig hoogtepunt was onze vertoning in de Martinuskerk, waarbij we maar liefst €484,- euro hebben opgehaald voor het goede doel! Plus, de avond ervoor was een speciale gratis voorstelling voor alle vrijwilligers. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen; jullie steun maakt een wereld van verschil.


Speciale TriNed Actie

Goed nieuws voor iedereen die vanuit huis wil genieten: onze film komt binnenkort beschikbaar op het infokanaal van TriNed. Een perfecte manier om ons filmavontuur thuis te beleven!


Zorg ervoor dat je ons blijft volgen voor updates en verrassingen die we nog in petto hebben. Bedankt voor jullie aanhoudende steun en enthousiasme. We kijken ernaar uit om je snel bij een van onze voorstellingen te zien!

 

Met vriendelijke groet,

Team ODA film


De Oda film werd mede mogelijk gemaakt door:

Volg ons ook op sociale media voor de laatste updates en exclusieve achter-de-schermen content!

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page