top of page
Zoeken
  • PR

Premieredatum

Bijgewerkt op: 20 jul. 2023

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: 25 januari, dat is de premièredatum van de langverwachte Oda film.In onze nieuwsbrieven hebben we gedurende de filmproductie ons best gedaan iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het proces. Daarin heeft u wellicht gelezen dat de oorspronkelijk premièredatum van eind 2022 erg ambitieus is geweest bij een side project-productie die bestaat uit vrijwilligers.


De Oda film zal 25 januari in première gaan in bioscoop Industry in Veghel.

Video: Aankondiging premièredatum


Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zijn de filmopnames goed verlopen en eerder dit jaar succesvol afgerond met een locale crew die geweldig werk hebben geleverd!

Het opvolgende proces van monteren en postproductie nemen wij zeer serieus, mede daardoor zijn we gezamenlijk op deze datum uitgekomen.


Daarnaast vinden wij als team achter de Oda film het erg belangrijk dat Eva Lintsen, een van de hoofdrolspeelsters die voor haar studie langere tijd in het buitenland verblijft, nu de kans krijgt om op deze datum de première bij te wonen.


Naast Veldhoven is ook de testvertoning van eind juni in Son positief ontvangen en geven ons waardevolle input en extra energie om de film in de komende maanden af te ronden. Wij zullen jullie op de hoogte blijven houden via deze nieuwsbrieven waarin we de voortgang zullen delen in de aanloop naar de premièredatum.


We zijn zeer dankbaar voor al jullie support en geduld en mocht je nog vragen hebben n.a.v. deze nieuwsbrief, dan horen we het natuurlijk graag en zullen we deze vragen in de komende updates beantwoorden.


 

Studie Sterren: Eva en Sam vieren behalen diploma.

Een staande ovatie voor onze studie sterren, Eva en Sam! Naast hun vrijwilligerswerk bij Odafilm hebben ze beide hun studies met vlag en wimpel afgerond. Een geweldige prestatie waar het hele team enorm trots op is.

Bij Odafilm zijn we net zo gepassioneerd over persoonlijke groei als over het maken van films. Het is een uitdaging om tijd te vinden voor alles, zeker als je bedenkt dat Odafilm een side project is voor ons allemaal, drijvend op de krachten van onze ongelofelijke vrijwilligers.

Maar Eva en Sam hebben die balans gevonden. Ze hebben met succes gewerkt aan zowel hun studies als aan ons filmproject, een indrukwekkende prestatie!

Dus hier is een groot, trots applaus voor Eva en Sam! Gefeliciteerd met het behalen van je studies.

 

Dit filmproject wordt mede mogelijk gemaakt door:430 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page