top of page
Zoeken
  • PR

Oda Filmopnames voltooid

Bijgewerkt op: 4 feb. 2023

(*Op een paar extra shots na)


Het is tijd voor een nieuwe update over onze recente filmopnames! We zijn blij om te melden dat we, op een paar extra shots na, eindelijk klaar zijn met alle grote geplande opnames. Het Oda verhaal staat op film. We kunnen niet wachten om het resultaat te delen met jullie, ook al moet er nog veel werk worden verzet in post productie voordat het zover is


Dianne van Erp als Oda


Eén van de laatste opnames werden uitgevoerd in het prachtige "Het Wild Weg" in Sint-Oedenrode. De nachtopnames voegden een extra dimensie toe aan onze film en we zijn blij met het resultaat.


Behind the sènes op de Oda filmset

 

DE WRAP PARTY


Deze maand hebben we dit gevierd bij de Helden van Kien met een heuse wrap party, gehouden ter ere van ons team en de succesvolle afronding van de opnames. Het was een geweldige avond vol met drankjes herinneringen en leuke anekdotes.

Wrap party bij de Helden van Kien

 

En nu het meest opwindende nieuws: De Oda film teaser trailer is sinds onze laatste nieuwsbrief op onze social kanalen bij elkaar meer dan 5000 keer bekeken! We zijn zo dankbaar voor zoveel enthousiasme. Zeker nu de echte promotie voor de film nog van start moet gaan.

Bedankt nogmaals voor jullie steun tijdens deze avontuurlijke reis. We kijken uit naar het delen van het eindresultaat met jullie later dit jaar.


De Oda Teaser trailer

 

EXTRA: ODA FILM FUN FACTS


In onze vorige nieuwsbrief hebben we interessante feitjes gedeeld en we zijn erg blij met de leuke reacties die we daarop hebben ontvangen. Dankzij jullie positieve feedback worden de feitjes voortaan een vast onderdeel van onze nieuwsbrief. Hier komen ze:

AU! Wist je dat een van de acteurs tijdens een actiescène een (kleine) teen heeft gebroken en kwam daar pas een week later achter?


Geheugen

Wist je dat alle filmopnames bij elkaar zo'n 12 TB (Terabyte) in beslag neemt? Als we alle harde schijven bij elkaar optellen die we gebruiken voor backups en uitwisselen van bestanden komen we op 63TB.


Altijd goed voor de sfeer

Wist je dat de lunch voor crew en acteurs tijdens de opnames op locatie altijd door De Gouden Leeuw werd verzorgd?


Leeftijdsverschil

Wist je dat de oudste acteur in de film 74 jaar is en de jongste 5? (De jongste figurant was zelfs pas 5 maanden)


Zeer gedreven

Wist je dat iedereen die meewerkt aan deze film dit doet in zijn of haar vrije tijd? Naast een baan, school, gezin en andere verplichtingen. Testpubliek Voordat de film in premiere gaat, zal deze eerst nog worden vertoond aan een testpubliek om eventueel nog laatste wijzigingen aan te brengen.
DE ODA FILM WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page