top of page
Zoeken

Stichting Odafilm een feit

Bijgewerkt op: 3 jan. 2022
Zoals u al in de Mooi Rooi Krant heeft kunnen lezen, is intussen de stichting Odafilm opgericht. Op donderdag 25 november waren Initiatiefnemers Arne en Martin te gast bij SVN notarissen voor het tekenen van de oprichtingsakte. Het idee bestond al ruim een jaar en er is tijdens de Corona periode onvermoeibaar hard aan gewerkt. Daarom was het nu echt tijd om ook administratief het een en ander te regelen en een officiële stichting op te richten. Onder professioneel toezicht van notaris mr. Melissa van Rosmalen, zetten Arne Balk en Martin van Hastenberg hun handtekening. En daarmee was de oprichting van Stichting Odafilm een feit. Stichting Odafilm wil hierbij notaris Melissa van Rosmalen ontzettend hartelijk bedanken voor het goede advies en de ondersteuning bij oprichting van onze stichting.


Achtergrond bij de Odafilm


Zoals de meeste mensen wel weten, is het maken van deze Odafilm een idee van Arne Balk. Bij het ventileren van zijn idee krijgt hij zoveel enthousiaste reacties dat de motivatie om door zetten alleen maar is toegenomen. Zijn doel is om Meierijstad op een bijzondere manier op de kaart te zetten met een heel bijzondere promotiefilm. Maar niet zo maar een film, een heuse actie avonturenfilm met in de hoofdrol een legendarische persoon uit Sint-Oedenrode.


Bekijk hier nogmaals de trailer


Lokale productie


Het is de bedoeling om de film zo veel mogelijk op te nemen in Meierijstad, met lokale bedrijven en vrijwilligers. Het moet een echte regionale samenwerking worden waarbij we vol trots laten zien wat een prachtige natuur Meierijstad te bieden heeft. En met welke fantastische mensen deze film dan mogelijk is geworden. Het bestuur komt op 12 januari 2022 weer bij elkaar om het formele besluit te nemen over het doorgaan van het project. De randvoorwaarden die we hiervoor gebruiken:

  • Voldoende draagvlak bij de gemeente Meierijstad.

  • Een aanzienlijk gedeelte van het benodigde budget al beschikbaar gesteld.

  • Een aantal van de hoofdrollen van de film ingevuld.

  • Toezeggingen voor het gebruik van bepaalde locaties, zowel binnen als buiten.


Eerste sponsors en donateurs bekend


Na het oprichten van de stichting, was het eerste wapenfeit van het kersverse bestuur het openen van een Rekening-Courant. Gelukkig werkte de Rabobank geweldig mee en binnen een paar dagen was een eigen rekening een feit. De eerste bedrijven hadden intussen al een donatie of sponsoring toegezegd. Intussen hebben we eerste bedragen al ontvangen en we zijn heel erg blij met deze ondersteuning!


En natuurlijk zetten wij hun logo’s en/of naam vol trots op onze website: www.odafilm.nl


Wij gaan u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van het project middels deze nieuwsbrief. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, houden we ons van harte aanbevolen. Reacties graag naar martin@odafilm.nl

217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page